DUISStudentiemDarbiniekiemProjektiKontakti
A+
DUISStudentiemDarbiniekiemProjektiKontakti

DU Doktorantūras skolā notika pirmā nodarbība par zinātnes komunikāciju

15.10.2024
dalies:
drukā:

2024. gada 14. oktobrī DU Doktorantūras skolā hibrīdformātā norisinājās pirmā nodarbība “When scientists communicate effectively, science thrives”. Tajā piedalījās 32 doktora studiju programmu studenti, kuri guva vērtīgas teorētiskās un praktiskās zināšanas, kas palīdzēs viņu turpmākajā akadēmiskajā un profesionālajā darbībā.

Nodarbību vadīja vieslektors no ASV – Stīvens R. Šuits, kurš ir starptautiski atzīts eksperts biznesa komunikācijas jomā. Viņš sniedza ieskatu efektīvas komunikācijas nozīmē zinātnē, uzsverot, ka skaidra un pārliecinoša prasmju un zināšanu prezentēšana citiem ir būtiska gan akadēmiskajā, gan uzņēmējdarbības vidē.

Studenti apguva ne tikai teoriju par biznesa komunikāciju, bet arī praktiski pielietoja iegūtās zināšanas, attīstot savas tehniskās un sociālās prasmes, kā arī iemācījās efektīvi darboties komandā. Nodarbības laikā dalībnieki tika mudināti izkāpt no savas komforta zonas, kas veicināja to personīgo un profesionālo izaugsmi.

DU Doktorantūras skola ar šo nodarbību uzsākusi nodarbību ciklu, kas paredzēts visiem doktorantūras programmu studentiem. Nodarbību mērķis ir sniegt doktorantiem iespēju paplašināt savas zināšanas un prasmes, veicinot pētniecisko izcilību un starpdisciplināru sadarbību.

Plašāku informāciju par Doktorantūras skolas organizētajam nodarbībām var atrast šeit.

Papildu informācija:

Doktorantūras skola

Tālr.: 654 71960

e-pasts: doktoranturasskola@du.lv