DUISStudentiemDarbiniekiemProjektiKontakti
A+
DUISStudentiemDarbiniekiemProjektiKontakti

Latgales biznesa forumā piedalījās DU pētnieki un akadēmiskāis personāls

07.10.2024
dalies:
drukā:
Foto: Zaiga Lāce

27. septembrī Daugavpilī notika Latgales Biznesa forums. Daugavpils Universitāte un Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija sniedza informāciju par zinātnes un uzņēmējdarbības sadarbību un izglītības iespējām Latgalē. Dalībnieki iepazinās ar jaunākajiem notikumiem reģionā, labajām praksēm uzņēmējdarbībā un grantu shēmām, kas atbalsta uzņēmējdarbību.

Forums pulcēja uzņēmējus, politikas veidotājus, finanšu aģentūras, pētniekus un profesionāļus, lai apmainītos pieredzē. B2B sesija ļāva uzņēmumiem veidot kontaktus un izpētīt jaunas iespējas reģionā.

Pirms pasākuma DU Pētniecības un biznesa centrs “REBUS” palīdzēja izstrādāt pētniecības piedāvājumus Dzīvības zinātņu un tehnoloģiju institūtam un Dabaszinātņu zinātņu un veselības aprūpes fakultātei, lai piedalītos B2B sesijā. Fokuss bija uz ekspertīzes un pakalpojumu sniegšanu energoefektivitātē, ūdens analīzē, polimēru sintēzē, sensoru izstrādē, nanodaļiņu pielietojumā un IT.

Daugavpils Universitāte izsaka pateicību foruma organizatoriem par unikālo iespēju piedalīties B2B sesijā un prezentēt mūsu pētniecības piedāvājumus uzņēmumiem, politikas veidotājiem un profesionāļiem.

Fotogrāfijas no pasākuma pieejamas šeit:

https://www.daugavpils.lv/galerija/latgales-biznesa-forums-2024

 Papildu informācija; Inese Gavarāne, inese.gavarane@du.lv