DUISStudentiemDarbiniekiemProjektiKontakti
A+
DUISStudentiemDarbiniekiemProjektiKontakti
26.08.2024
dalies:
drukā:

No 13. līdz 15. septembrim notiks jaunas kultūrvietas V-13 atklāšanas pasākumi.

13.septembrī plkst. 18.00

Emilija.

Vēstulēs.

Emilija ir mūziķe un dziesmu autore, kuru plašāka auditorija iepazina 2023. gadā, pateicoties

dalībai TV šovā “X Faktors”. Pēc uzvaras šovā Emilija izdeva savu debijas singlu “Sirds pelnos”, kurš vairāku nedēļu garumā turējās Latvijas klausītāko dziesmu topos gan straumēšanas vietnēs, gan arī radio.

Emilijas otrs singls “Noticēt sev” iznāca šī gada pavasarī un arī jau veiksmīgi iekļuvis Latvijas radio un straumēšanas topu augšgalā. Emilijas unikālā balss un personīgais dziesmu izpildīšanas veids ir iekarojis daudzu sirdis un viņa turpina strādāt pie jaunām dziesmām, lai vasarā iepriecinātu savus atbalstītājus.

linktr.ee/emilija_music 

“Vēstulēs ir 2024. gada lielākais pārsteigums Latvijas popmūzikā-  šī divu vidusskolēnu, Braiena Martinsona un Martas Krampes muzikālā apvienība ar pašu sarakstītu dziesmu “kur?” ļoti veiksmīgi piedalījās “Supernova 2024” konkursā, finālā iegūstot 2. vietu. Duets  dibināts 2023. gada rudenī, līdz tam muzicējot un radot mūziku individuāli. Šovasar redzēsim viņus arī festivālā “Positivus”.

“Caur vēstulēm mēs visizjustāk un patiesāk spējam izteikt, ko jūtam. Ar katru jaunu dziesmu mēs vēlamies nosūtīt klausītājam jaunu vēstuli, izstāstot mums būtisko, aktuālo, esot mūzikas klātbūtnē,” šādi jaunieši komentē grupas nosaukumu.

Biļetes: Biļešu paradīze cena EUR 13;

Skolēniem un Daugavpils universitātes studentiem EUR 10

Koncerta ilgums 1 stunda bez starpbrīža

Pieejamas 4 vietas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

Informējam, ka pasākumu laikā tiks veikta fotografēšana un / vai filmēšana, iegūtie materiāli var tikt izmantoti V-13 publicitātes vajadzībām.