DUISStudentiemDarbiniekiemProjektiKontakti
A+
DUISStudentiemDarbiniekiemProjektiKontakti

Asoc. prof. Sergejs Osipovs ir saņēmis Daugavpils Valsts Ģimnāzijas apbalvojumu “Gada Balva 2024” par konsultēšanu skolēnu ZPD rakstīšanā

26.06.2024
dalies:
drukā:

Daugavpils Universitātes asoc. prof., vad. pētnieks Sergejs Osipovs ir saņēmis prestīžo Daugavpils Valsts Ģimnāzijas apbalvojumu “Gada Balva 2024” par izcili sekmīgu skolēnu Zinātniski pētniecisko darbu (ZPD) konsultēšanu. Šis apbalvojums ir nozīmīgs sasniegums pētniecības popularizēšanai skolēnu vidū. Darbs ar skolēniem ir svarīgs reģiona attīstībai un nozīmīgs Universitātes attīstībai gan kā augstākās izglītības iestādei, gan kā zinātniskai institūcijai. Darbs ar skolēniem veicina viņu izaugsmi un iedvesmo turpmākajiem panākumiem! Skolēni ir mūsu potenciālie studenti, un mēs ar nepacietību gaidām viņu pievienošanos mūsu akadēmiskajai kopienai.

Neizsīkstošā degsme un centība darbā ar skolēniem sniedz būtisku ieguldījumu akadēmiskajā attīstībā un motivē sasniegt augstus rezultātus. Šogad daudzi Daugavpils Valsts Ģimnāzijas skolēni saņēma godalgotas vietas Latvijas skolēnu 48. zinātniskās pētniecības darbu konferencē. Skolēni ir mūsu nākotne un Daugavpils Universitāte ir priecīga atbalstīt jauno talantu karjeras attīstību!