DUISStudentiemDarbiniekiemProjektiKontakti
A+
DUISStudentiemDarbiniekiemProjektiKontakti

DU UNESCO katedras ziņa par žurnāla Journal of Teacher Education for Sustainability (JTES) rādītājiem Scopus CITESCORE 2023

14.06.2024
dalies:
drukā:

Katra gada maija beigās tiek novērtēti Scopus datu bāzē iekļauto žurnālu citējamības rādītāji par iepriekšējo gadu.

Šonedēļ no Sciendo indeksēšanas komandas ir saņemta vēstule, kas tika atsūtīta žurnāla redaktorēm. Tajā ir ziņas par jaunākajiem žurnāla rādītājiem par 2023. gadu. Ziņas citējam no saņemtās vēstules:


Cien. prof. Ilga Salīte un Ilona Fjodorova,

Scopus, viens no prestižākajiem indeksēšanas pakalpojumiem, ir pabeidzis ikgadējo savā datubāzē iekļauto žurnālu novērtēšanu un publicējis jaunus citējamības rādītājus.

Man ir prieks Jūs informēt, ka Jūsu žurnāls Journal of Teacher Education for Sustainability ir saņēmis šādas metrikas 2023. gadam:

CiteScore – 4,1

SJR – 0,568

SNIP – 1,404

Šīs metrikas jau ir atjauninātas Jūsu žurnāla tīmekļa vietnē:

https://sciendo.com/journal/JTES.

Ar prieku informējam, ka Jūsu pašreizējais CiteScore ir palielinājies salīdzinājumā ar 2022. gadu. Lūdzu pieņemiet mūsu sirsnīgo pateicību par Jūsu izcilo sasniegumu. Mēs ceram uz turpmāku sadarbību un ceram, ka jūs pieredzēsiet vēl lielāku citējamības skaita un jūsu žurnāla rādītāja pieaugumu.

Ar cieņu,

Indeksēšanas komanda | Sciendo

www.sciendo.com


Informēšanas nolūkos par žurnāla rādītājiem DU mājas lapā un citos avotos var izmantot Scopus tradicionālo apliecinājuma zīmi:

Pielikumā piedāvājam 2023. gada 25(1) un 25(2) numuru žurnāla vākus ar publicēto rakstu satura rādītājiem. Rakstus var atrast https://sciendo.com/journal/JTES

Laima Āboliņa

UNESCO katedras lietvedības sekretāre

E-pasts: laima.abolina@du.lv