DUISStudentiemDarbiniekiemProjektiKontakti
A+
DUISStudentiemDarbiniekiemProjektiKontakti
05.02.2024
dalies:
drukā:

6. un 7. februārī Daugavpilī viesosies Gētes institūta Rīgā direktore Ulrike Virce (Ulrike Wurz).  Vizītes laikā direktore apmeklēs Daugavpils Universitāti, Daugavpils Valsts ģimnāziju un Daugavpils pilsētas 24. pirmsskolas izglītības iestādi “Rūķītis”.  7. februārī Gētes institūta direktore tiksies ar Daugavpils valstpilsētas pašvaldības un Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes pārstāvijem. Vizītes mērķis ir apspriest sadarbības iespējas, lai veicinātu interesi par Vācijas kultūru un popularizētu vācu valodu.    

6. februārī Daugavpils valstspilsētas pašvaldības vispārizglītojošo izglītības iestāžu vidusskolēniem, kas apgūst vācu valodu, tiks piedāvāta darbnīca kopā ar brīvprātīgo Kulturweit Niklasu Gecu.  Darbnīcas laikā, kas notiks Daugavpils Valsts ģimnāzijā no plkst. 15.30 līdz 17.00,  skolēni varēs uzzināt vairāk par Vāciju, tās kultūru, jauniešiem un viņu interesēm, kā arī, kādas iespējas paver vācu valoda.

Savukārt Daugavpils Universitātē, Vienības ielā 13, 404. aud., no plkst.15.30-17.00 notiks darbnīca studentiem un visiem interesentiem (arī bez vācu valodas zināšanām) par studiju iespējām Vācijā. Darbnīcu vadīs Gētes institūta Rīgā stažieris Matiass Ventkers.