DUISStudentiemDarbiniekiemProjektiKontakti
A+
DUISStudentiemDarbiniekiemProjektiKontakti

Norisināsies studentu 9. zinātniskā konference ”SPORTA IZGLĪTĪBAS AKTUALTĀTES”

23.01.2024
dalies:
drukā:

2024. gada 16. februārī Daugavpils Universitātē norisināsies ikgadējā Studentu 9. zinātniskā konference ”Sporta izglītības aktualitātes”, kuru rīko Dabaszinātņu un veselības aprūpes fakultātes Sporta katedra.

Konferencē aicināti piedalīties DU skolotāju izglītības programmu, kā arī citu programmu studējošie, mācībspēki un citi interesenti.

Konferences mērķis ir veicināt sporta un veselības izglītības teorijā un praksē gūto zināšanu un prasmju lietošanu zinātniski pētnieciskajā darbībā jaunos kontekstos un situācijās.

Konference tiek rīkota ar nolūku sniegt iespēju studējošajiem papildināt savas zināšanas un gūt zinātniski praktisku pieredzi savai profesionālajai darbībai. Konferencē tiks diskutēts par to, kā motivēt jauno paaudzi nodarboties ar fiziskajām aktivitātēm un veicināt veselīgu dzīvesveidu, kā palīdzēt apzināties dažādas iespējas, izzināt un samērot savas intereses un vajadzības; kā arī tiks analizētas skolotāju svarīgās kompetences, kuras ir nepieciešamas, lai būtu konkurētspējīgiem mūsdienu apstākļos.

Konferences darbs norisināsies divās tematiskajās darba grupās: sporta izglītības un veselības izglītības, no plkst. 10:00 līdz 15:00 videokonferences platformā Zoom.

Dalību konferencei lūdzam pieteikt līdz 2024. gada 13. februārim, nosūtot pieteikuma anketu ar ziņojuma anotāciju elektroniski uz e-pasta adresi: alona.korniseva@du.lv. Konferencē var piedalīties arī kā klausītājiem nosūtot pieteikuma anketu ar kontaktinformāciju.

Reģistrācija konferencei tiks apstiprināta tikai ar pievienotu pieteikumu.

Ziņojuma prezentācija uz 7-10 min. jāsagatavo MS PowerPoint Presentation formātā.

Papildu informācija:
Dr. psych. Aļona Korniševa, PBSP “Skolotājs” direktore

tālr. 26219848

e-pasts: alona.korniseva@du.lv