DUISStudentiemDarbiniekiemProjektiKontakti
A+
DUISStudentiemDarbiniekiemProjektiKontakti
03.04.2023
dalies:
drukā:

Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrība (turpmāk – LIZDA) aicina ikvienu izglītības un zinātnes nozares darbinieku, gan LIZDA biedru, gan pārējos nozarē strādājošos (pedagogus, tehniskos darbiniekus, izglītības iestāžu vadītājus) – PIEVIENOTIES 3 dienu  STREIKAM (no š.g. 24.aprīļa līdz 26.aprīlim) un gājienam  (š.g. 24.aprīlī), lai KOPĀ pieprasītu valdībai uzņemties atbildību par lemto, par spēkā esošu likumu nepildīšanu un lai KOPĀ panāktu streika prasību izpildi!

LIZDA ORGANIZĒTĀ STREIKA FORMA ir izglītības un zinātnes darbinieku darba pārtraukšana uz 3 dienām no š.g. 24. aprīļa līdz 26.aprīlim.


STREIKA VIETA ir pēc katra streikotāja ieskatiem. Darba vietā nav jāatrodas!

Streika pirmajā dienā  – š.g. 24.aprīlī ikviens aicināts piedalīties gājienā Rīgā no plkst.11.00 līdz plkst.15.00(Bruņinieku iela – MK – IZM – Saeima – Doma laukums), galapunktā organizējot sapulci ar mērķi prasīt valsts amatpersonu cieņpilnu un atbildīgu attieksmi pret izglītības un zinātnes nozari.

Lai pievienotos izglītības un zinātnes nozares darbinieku streikam un gājienam, lūdzu rakstīt uz e-pastu alina.romanovska@du.lv.


Pieteikumu iesniegšana līdz 2023.gada 3.aprīlim, norādot vai vēlaties piedalīties steikā vai gājienā, vai gan streikā, gan gājienā.