DUISStudentiemDarbiniekiemProjektiKontakti
A+
DUISStudentiemDarbiniekiemProjektiKontakti

Vieslekcija par “Digitālo vērtēšanu/ vērtēšanas modeļiem digitālā mācīšanās vidē”

26.10.2022
dalies:
drukā:

Digitālo vērtēšanu/ vērtēšanas modeļiem digitālā mācīšanās vidē”

Šī gada 24.oktobrī  Daugavpils Universitātē notika vieslekcija  par vērtēšanas jautājumiem digitālā vidē. Apmeklēt vieslekciju bija aicināti studiju virziena “Izglītība, pedagoģija un sports” visu studiju līmeņu studējošie, akadēmiskais personāls un vadošie pētnieki.

2021. gadā, pateicoties DU ikgadējai starptautiskai konferencei, tika uzsākta sadarbība ar Ventspils Augstskolas pētnieci Anželu Jurāni-Brēmani (Dr. paed., Vidzemes Augstskola).

Vieslekcijā pētniece dalījās ar pieredzi un atziņām, kas gūtas gan no praktiskās profesionālās darbības, gan no teorijām, pētot dažādu valstu pieredzi un jomas ekspertu ziņojumus.

Seminārā piedalījās vairāk nekā 30 studējošie un mācībspēki, kas atzinīgi novērtēja vieslekcijas saturu, proti, vērtēšanu un mācīšanos, lietojot tehnoloģijas; informāciju par principiem, kas būtiski gan digitālajā, gan ierastajā vērtēšanā. 

Mēs pateicamiem par iespēju iegūt jaunu pieredzi un informāciju.

Vieslekcija notika pēcdoktorantūras projekta “Vērtēšanas modeļi digitālajā mācīšanās vidē”, projekta numurs: 1.1.1.2/VIAA/3/19/561 ietvaros.

Vairāk informācijas par pasākumu:

Dr.Anžela Jurānie-Brēmane (anzela.jurane@va.lv)

Dr. Mārīte Kravale-Pauliņa (marite.kravale@du.lv)